Pitch 4 Romania

Fiecare dintre noi are ceva de spus. Dacă ai sub 35 de ani și îți pasă de țara ta, acum ai ocazia să participi la Pitch 4 Romania! Depine de tine să câștigi prin curajul de a-ți împărtăși viziunea lumii întregi!

Concursul se desfășoară după câteva reguli simple:

 

 

 

 

1. Prezintă viziunea ta pentru România de mâine. Ce țară ai vrea să lași copiilor tăi peste 10-20-30 de ani? Sunt numai câteva condiții simple pentru participarea în concurs:

  • Formatul prezentării poate fi video sau text. Video-ul nu trebuie să depășească 5 minute, iar textul să se încadreze în limita a 500 de cuvinte.
  • Structura prezentării conține atât descrierea unei probleme, cât și soluția propusă, ideea ta pentru România. Recomandările trebuie să fie realiste și viabile, dar în rest pot fi din orice domeniu, pe orice temă de interes național/local.
  • Video-ul / textul trebuie să folosească limba română, un limbaj decent și un ton profesional.
  • LSRS își rezervă dreptul de a refuza intrarea în concurs a acelor materiale care includ mesaje indecente, xenofobe, sau încalcă drepturi de autor.

2. Postează video-ul sau textul tău la http://www.facebook.com/lsrs.romania până la data de 1 august 2011. Cu cât postezi mai repede, cu atât îți poți promova mai bine ideea!

3. Gata! Acum poți începe să aduni susținători!

Cele trei video-uri/texte care adună cele mai multe “like-uri” pe Facebook vor fi premiate astfel:

  • Premiul I: 200 EUR și invitație la Forumul România Jună
  • Premiul II: 100 EUR și invitație la Forumul România Jună
  • Premiul III: 50 EUR și invitație la Formul România Jună

Premiile sunt simbolice, dar satisfacția de a contribui cu ceva concret la viitorul României este fără egal. Ideile tale în format text și video vor apărea și pe acest site și vor fi dezbătute și în cadrul Formului România Jună, eveniment de prestigiu care va avea loc la Institutul Bancar Român, cu prijinul Băncii Naționale a României, între 12-14 august.

Nu uitați: termenul limită de trimitere a ideilor voastre este 1 august 2011!

Succes!